logo

Yazın Keşfedebileceğin Rotalar

Image
Konuk Yazar 21 Eylül 2022

Yurt İçinde Keşfedebileceğin Rotalar!

Başrolünde masmavi deniz ve yemyeşil bir doğanın olduğu; tarihi yapıların ve antik kentlerin izlerini taşıyan bu tatil beldelerinde, Ege ve Akdeniz’in bambaşka yönlerini keşfedebilirsiniz. Ege ve Akdeniz’in masmavi denizi sizi unutulmaz bir tatile çağırıyor! Dünyaca ünlü koylar, eşsiz doğal güzellikler ve eğlence dolu aktiviteler bu yaz sizi bekliyor.

Antalya Her Detayında Başka Bir Güzellik Saklıyor!

Yaz tatili denince akla gelen ilk rotalardan biri olan Antalya’da, masmavi deniz ile anın tadını çıkarabilir ve gündelik hayatın yoğun temposundan kolayca uzaklaşabilirsiniz. Olimpos Plajı, Phaselis Plajı, Kleopatra Plajı ve Kaputaş Plajı gibi eşsiz doğal güzellikleri Antalya’da keşfedebilirsiniz! Akdeniz’in masmavi sularıyla süslenen Olimpos’ta, her an her yerde heyecan uyandıracak bir güzellikle karşılaşabilirsiniz. Olimpos’un sunduğu doğal atmosferin tadını kamp, trekking, yamaç paraşütü ve kaya tırmanışı gibi aktivitelerle çıkarabilirsiniz.

Yazın Keşfedebileceğin Rotalar

Temiz Havanın Tadını Dalaman’da Çıkarın

Tertemiz havası, muhteşem koy ve plajlarıyla harika bir yaz tatili fırsatı sunan Dalaman’da birçok aktivite imkanı bulunuyor. Gezinizi dilerseniz antik kentleri ziyaret ederek değerlendirebilir ya da Dalaman Çayı’nda gerçekleştirilen birçok ekstrem su sporu aktivitesini deneyimleyebilirsiniz.

Yazın Keşfedebileceğin Rotalar

Doğal ve Tarihi Güzellikleriyle İzmir!

Ege’nin incisi İzmir’de, keşfedilecek birçok tarihi zenginlik ve doğal güzellik sizi bekliyor! Ege’de tatilinin en popüler adreslerinden Çeşme, Alaçatı Foça ve Urla gibi tatil beldelerinde, yazın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. 

Yazın Keşfedebileceğin Rotalar

Yılın Tüm Yorgunluğunu Çeşme’de Atın!

Mavi Bayraklı plajlarda dinlenme fikri kulağa nasıl geliyor? Çeşme, eşsiz doğası ile yaz aylarının en çok tercih edilen bölgelerinden biri… Deniz, kum ve güneş tatilini sevenler için vazgeçilmez bir rota olan Çeşme’de, eğlence ve heyecan dolu bir yaz tatiline davetlisiniz.

Yazın Keşfedebileceğin Rotalar

Assos ile Tarihi Keşfedin!

Yemyeşil dağlar ile masmavi deniz arasında konumlanan bölge, tarihi ve doğal güzellikleri bir arada yaşamak isteyenler için harika bir rota! Koruoba Plajı ve Sokakağzı Koyu gibi birçok yerde soğuk suların keyfini yaşayabilir; Assos Antik Kenti, Behram Kalesi ve Chryse Antik Kenti gezileri sırasında yüzlerce yıllık tarihe tanık olabilirsiniz.

Yazın Keşfedebileceğin Rotalar

Yurt Dışında Keşfedeceğin Rotalar!

Tatilinizi harika bir seyahatle taçlandırabilirsiniz! Dünyanın eski şehirlerinden biri olan Londra, Akdeniz’in en gözde kıyı kentlerinden Barselona ve keyifli bir Orta Avrupa gezisi sunan Bükreş ile benzersiz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz! Marsilya, Berlin ve Belgrad gibi popüler şehirlerde aradığınız tatil heyecanını bulabilirsiniz. Akdeniz kıyılarındaki Marsilya, tarih ve sanatın ön plana çıktığı Berlin ve yemyeşil doğası ile masalsı bir atmosfer sunan Belgrad keyifli bir tatil için sizi bekliyor.

Dünyanın En Görkemli Metropolü Londra!

Şehri ikiye ayıran Times Nehri, en popüler sanat eserlerini görebileceğiniz müzeler ve tarihi dokuyu yaşatan saraylar Londra’yı en önemli kültür başkentlerinden biri haline getiriyor. Şehrin serin havası ve yemyeşil doğasıyla birlikte harika bir yaz tatili planlayabilirsiniz.

Yazın Keşfedebileceğin Rotalar

Gaudi’nin Şehri Barselona!

Akdeniz’in muhteşem güzelliklerini bu yaz Barselona’da keşfedebilirsiniz! Gaudi’nin bıraktığı muhteşem eserlerle ayrı bir şehir atmosferi sunan Barselona; yaz tatilini deniz, kum ve güneş eşliğinde geçirmek isteyenlere harika fırsatlar sunuyor. Mar Bella, Barceloneta ve Sant Sebastià gibi altın renkli plajlarda eşsiz bir deneyim sizi bekliyor

Yazın Keşfedebileceğin Rotalar

Tarih Kokan Şehir: Bükreş!

Kültürel ve tarihi zenginliğiyle birçok Balkan ülkesinden ayrılan Bükreş’te, eğlence dolu bir tatil geçirebilirsiniz. Bükreş’in geleneksel ve modern mimariyi sık sık bir arada sunduğu sokaklarda opera, bale ve Transilvanya Turu gibi birçok aktiviteye katılabilirsiniz. Bükreş tarihinin önemli noktalarından bir olarak görülen Lipscani Bölgesi’ni de gezi rotanıza mutlaka eklemelisiniz.

Yazın Keşfedebileceğin Rotalar

Bambaşka Bir Akdeniz Deneyimi Marsilya’da!

Fransa’nın en eski şehirlerinden birini ziyaret etmek harika bir fikir! Kitaplara konu olmuş tarihi yapılar, dar sokakları süsleyen çiçekler ve turkuaz suları yeşille buluşturan rüya gibi koylar ile Marsilya, sizi benzersiz bir Avrupa deneyimine davet ediyor. 

Yazın Keşfedebileceğin Rotalar

Keşiflerle Dolu Berlin Seyahatine Hazır Olun!

Almanya’da Spree ve Havel nehirlerinin arasına kurulan Berlin’de gezilecek yerler arasında Brandenburg Kapısı, Berlin Zoolojik Bahçesi, Alman Teknoloji Müzesi ve Televizyon Kulesi sayılabilir. Berlin’in farklı bir tarihi dokuya sahip cadde ve sokaklarında gezerken unutulmaz deneyimler yaşayabilirsiniz.

Yazın Keşfedebileceğin Rotalar

Belgrad Huzur Dolu Atmosferiyle Çok Cezbedici!

Tuna ve Sava nehirlerinin birleştiği yerde harika bir gezi fırsatı sunan Belgrad, tarihi sokakları ve lezzetli yemekleriyle ziyaretçilerini bekliyor. Farklı dönemlerden kalma kaleler ve anıtlar, şehrin tüm meydanlarını ve sokaklarını süslüyor. Şehrin önemli turistik noktalarından biri olan Knez Mihailova Caddesi, sanattan alışverişe kadar birçok aktiviteyi bir arada sunuyor.

Yazın Keşfedebileceğin Rotalar

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dijital Göçebelere Özel 5 Rota
Dijital Göçebelere Özel 5 Rota
Asya'nın Eğlenceli Durağı: Güney Kore!
Asya'nın Eğlenceli Durağı: Güney Kore!
Seul Gezi Rehberi - Seul'de Nerede Ne Yapılır?
Seul Gezi Rehberi - Seul'de Nerede Ne Yapılır?